Ga naar de inhoud

Over Taalschool Tazip

“De brug naar integratie & participatie”

Taalschool Tazip geeft taallessen in de Nederlandse taal als tweede taal (NT2) ter voorbereiding op uw inburgering en integratie in de Nederlandse maatschappij. Wij geven u handvatten, zodat u zich kunt voorbereiden op uw leven in Nederland en het afleggen van het examen op uw niveau.

Op deze website vindt u een overzicht van de cursussen die u bij ons kunt volgen. Het overzicht is onderverdeeld op het gewenste eindniveau: Alfabetisering, A2, B1 of B2. Ook vindt u een beschrijving van de cursussen KNM (Kennis Nederlandse Maatschappij) en ONA (Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt). Deze cursussen kunt u ook als losse module volgen bij Taalschool Tazip. 

U mag ons bellen of binnen lopen tijdens het spreekuur op woensdag en vrijdag van 9:00 tot 14:00 uur. Wij zullen u helpen om een juiste keuze te maken, onder andere door een intake te doen en een korte toets af te nemen om uw niveau te bepalen. Indien nodig plannen wij kosteloos een proefles voor u in. We kijken samen met u welk traject het beste bij u persoonlijk past. U leert op uw eigen niveau en in uw eigen tempo.

De voordelen van Taalschool Tazip

sbb-beeldmerk-voorbeeld_0
Taalschool-Tazip-CRKBO

Contact